Welkom bij uitleesapparatuur.nl

 

Uw specialist in diagnose testers en uitleesapparatuur

 

 

Uitleesapparatuur.nl biedt u een groot scala aan professionle diagnose-apparatuur voor de meest gangbare automerken.  

 

Eigen selectie

 

Zoals u vast wel heeft geconstateerd bestaat er een ongelofelijk breed aanbod aan verschillende diagnose apparaten en -stekkers. Van stekkers van nog geen tientje tot diagnose apparatuur van enkele duizenden euro’s en alles wat er tussen in zit.

 

Uitleesapparatuur.nl heeft zo goed mogelijk voor u uitgezocht wat het beste diagnosesysteem voor uw merk is. Wij hebben namelijk per merk geselecteerd wat het meest uitgebreide en betaalbare systeem is en deze bieden wij dan ook aan. Wij bieden dus geen € 10,= stekkers aan waarmee je met een beetje geluk (een aantal) foutcodes te voorschijn tovert. Wij opereren vanuit de gedachte van een professioneel autobedrijf en komen daardoor alleen met apparatuur op de proppen waar je ook echt iets mee kan.

 

Onze ervaring leert dat merkspecifieke diagnose apparatuur de meest uitgebreide toepassingen bevatten. Wilt u toch liever een universele diagosetester hebben, waarmee u diagose kunt stellen aan bijna alle merken, dan bieden wij de alleskunner op diagnose gebied aan..

Wij verwelkomen u dan ook graag  op onze site en overtuig u zelf van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van auto diagnose.